Je hoort bij mij

Max Lucado • Hardcover

€ 12,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Thema: materialisme. Het principe hebben, hebben, hebben. In ieder van ons schuilt in meer of mindere mate een Wout. We hebben allemaal behoefte aan goedkeuring van anderen, een verlangen om te zijn zoals de rest van de massa, de neiging om te laten zien wat we hebben. En, net als Wout, letten we vaak niet op wat het ons kost, totdat het ons teveel gaat kosten.
De kleine houten Wout uit "Niemand is zoals jij", leert in dit verhaal een belangrijke levensles. Bij de Nerflanders ontbrandt de strijd wie de meeste mooie ballen en kleurrijke dozen kan verzamelen. Iedereen is in de ban van hebzucht en zelfverrijking. Ook Wout doet aan de rage mee en verkoopt alles om dozen en ballen te kunnen kopen. Totdat hij met zijn hele handel op stap gaat en bij de grote houtsnijder Eli binnenvalt. Die doet Wout beseffen dat de verzamelde glitter niet de norm is, maar dat hij als persoon geaccepteerd wordt door Eli.

De schitterende combinatie van tekeningen en tekst maken deze bijzondere prentenboeken geschikt voor een heel breed publiek, van jong tot oud

Details:

Auteur(s)Max Lucado
UitgeverijArk Media
ISBN9789033829307
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's32
Verschijningsdatum
SerieNerflanders-Serie
Afmetingen263 x 237 x 9 mm.
Gewicht433 gr.

Recent bekeken producten