Kaya Crime. De strijd om de macht

Eva Burgers • Paperback

€ 5,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Kaya Crime. De strijd om de macht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De boekenserie KAYA CRIME speelt zich af in het bruisende Amsterdam. De 23-jarige rechercheur KAYA Elysee werd na haar opleiding aan de politieacademie aan het bureau Koninginneweg geplaatst. Met een klein team onderzoekt ze de zware misdrijven in hun werkgebied. Kaya vormt een hecht verhoorkoppel met collega Chris. Met veel passie en creativiteit gaan zij bij elke zaak op zoek naar de waarheid. Ieder boek uit de KAYA CRIME-reeks behelst een actueel thema en een afgeronde zaak.

Deel 1: Kaya Crime - De strijd om de macht
Als de 23-jarige rechercheur Kaya Elyssee wordt verdacht van het lekken van onderzoeksinformatie, stort haar wereld in. Ze wordt op non-actief gesteld.

Maandenlang draaide Kaya mee als rechercheur in een groot loverboy-onderzoek. Als eindelijk het einde van het onderzoek in zicht is, blijkt er ergens een lek te zitten binnen de politieorganisatie. De verdenking richt zich al snel op Kaya.

De jonge rechercheur zoekt steun bij haar nieuwe vriend Daniel, maar hij blijkt niet zo lief en zorgzaam te zijn als hij zich voordoet. Haar naaste collega Chris, zet alles in het werk om Kaya te waarschuwen voor Daniel. Pas als Kaya in de gaten heeft hoe Daniel haar in de maling neemt, durft ze Chris weer te vertrouwen.

Details:

Auteur(s)Eva Burgers
UitgeverijKluitman Alkmaar, Uitgeverij
ISBN9789020609813
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
SerieKaya Crime
Afmetingen210 x 130 x 14 mm.
Gewicht192 gr.

Recent bekeken producten