Kaya Crime - Tot de dood ons scheidt

Eva Burgers • Paperback

€ 5,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Kaya Crime - Tot de dood ons scheidt is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De boekenserie Kaya Crime speelt zich af in het bruisende Amsterdam. De 23-jarige rechercheur Kaya Elysee werd na haar opleiding aan de politieacademie aan het bureau Koninginneweg geplaatst. Met een klein team onderzoekt ze de zware misdrijven in hun werkgebied. Kaya vormt een hecht verhoorkoppel met collega Chris. Met veel passie en creativiteit gaan zij bij elke zaak op zoek naar de waarheid. Ieder boek uit de Kaya Crime-reeks behelst een actueel thema en een afgeronde zaak.

Deel 2: Kaya Crime - Tot de dood ons scheidt
Kaya Elyssee onderzoekt samen met haar collega Chris een woningbrand. Er is een vrouw omgekomen en een meisje. De brandweer heeft het vermoeden dat de brand is aangestoken.
Als Kaya en Chris een gesprek hebben met Peter, de ex-man van de omgekomen vrouw, en vader van het jonge meisje, zegt hij een vermoeden te hebben wie de brand gesticht heeft. Hij vermoedt dat Rob, een plaatselijke junk het heeft gedaan. Al tijden scharrelde hij in de buurt rond, op zoek naar eten en geld. Zijn ex-vrouw, Ellen en dochter Helena hadden hem al vaak gezegd dat ze bang voor hem waren. Peter gaat kapot van verdriet om het verlies van zijn dierbaren. Hun contact was na de scheiding prima, en de toekomst zag er positief uit.

Details:

Auteur(s)Eva Burgers
UitgeverijKluitman
ISBN9789020609820
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
SerieKaya Crime
Afmetingen210 x 130 x 14 mm.
Gewicht190 gr.

Recent bekeken producten