Kerncompetenties kraamverzorgenden in ontwikkeling

Desirée Groen-Deusings, Pieternel Dijkstra • Paperback

€ 37,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als kraamverzorgende moet je tegenwoordig sterk in je schoenen staan. Dit komt enerzijds doordat de gezinssamenstellingen ingewikkelder worden. Anderzijds doordat er meer van je wordt verwacht dan alleen maar instructies geven en schoonmaken. Het is dus belangrijk dat je de juiste psychologische en sociale eigenschappen hebt. Hoe kun je die eigenschappen ontwikkelen?

In kerncompetenties kraamverzorgenden in ontwikkeling komt dat uitgebreid aan de orde. In elk deel wordt er een thema behandeld. In het eerste deel houd je je bezig met de vraag ¿wie ben ik als mens?¿ Je kijkt naar je sterke en zwakke punten en de manier waarop je met emoties omgaat. Hoe kun je jezelf het beste ontwikkelen? In het tweede deel analyseer je jouw manier van samenwerken aan de hand van de vraag ¿wie ben ik als professional?¿. Je leert hoe je kunt groeien in je werk. In het derde deel bekijk je hoe je het beste uit je werk en uit jezelf kunt halen. Hoe ga je om met stress? Sluit je werk nog steeds aan bij je interesses?
In elk deel staan testen en opdrachten. Door deze te maken krijg je inzicht in je eigen functioneren. Je krijgt informatie en adviezen die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat de baby en het kraamgezin een goede start maken.

Details:

Auteur(s)Desirée Groen-Deusings, Pieternel Dijkstra
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031381227
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's102
Verschijningsdatum
Afmetingen242 x 168 x 6 mm.
Gewicht191 gr.  

Recent bekeken producten