Kil als het graf

Peter Robinson • Paperback

€ 19,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Kil als het graf is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De carrière van Alan Banks is op een zijspoor behind. Groot is dan ook zijn verbazing als de man die hiervoor verantwoordelijk is. zijn directe chef Jimmy Riddle, zijn hulp inroept. Riddles zestienjarige dochter is een halfjaar geleden van huis weggelopen en nu zijn op een pornosite naaktfoto's van haar verschenen.
Riddle wil nier dat or een officieel onderzoek komt. want dat zou zijn imago en daarmee zijn carrière schade kunnen berokkenen. Banks krijgt het verzoek in alle stilte en buiten do politiekanalen om Emily Riddle te vinden. Het spoor leidt naar de Londense wijk Soho. en vervolgens naar Little Venice, waar Banks Emily Riddle vindt. Maar dan neemt de zaak een onvenvachte wending, die Banks dwingt in hot persoonlijk verleden van Jimmy Riddle to duiken.

'In Kil als het graf verweeft auteur Peter Robinson moeiteloos de externe intrige met hot persoonlijke leven van de hoofdinspecteur.' - Hans Knegtmans, Het Parool

Dit boek in de pers

In Kil als het graf verweeft auteur Peter Robinson moeiteloos de externe intrige met hot persoonlijke leven van de hoofdinspecteur.  
Het Parool  

Details:

Auteur(s)Peter Robinson
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789022988022
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's392
Verschijningsdatum
SerieDCI Banks
Afmetingen235 x 155 x 35 mm.
Gewicht664 gr.

Recent bekeken producten