Kinderboeken

kinderboeken

Kinderen leren op steeds jongere leeftijd lezen en schrijven. Vanaf het moment dat zij hun eerste woorden uitspreken, begint de ontwikkeling van taal. Dankzij het voorlezen van kinderboeken leren zij – vaak al spelenderwijs – zinnen, klanken en betekenis herkennen. Ze beseffen zich niet alleen dat er zoiets als geschreven taal bestaat, maar leren ook de waarde van communicatie. Maar (voor)lezen moet vooral leuk zijn. Ook voor de ouders! Online boekwinkel eci verzamelt daarom de allerleukste populaire kinderboeken van nu, zoals Harry Potter en het Vervloekte Kind, en van toen. Van kinderboekjes voor de allerkleinsten, tot jeugdboeken voor pubers en adolescenten. Verhalen die niet alleen het wereldbeeld van kinderen verruimen, maar ook die van volwassenen. Op deze pagina vind je de gehele collectie kinderboeken van eci!

De populairste kinder- en jeugdboeken bij eci

Of je jouw kind nu een boek voorleest, samen door een prentenboek bladert of hem of haar zelf laat lezen: ieder kind heeft een andere voorkeur voor de verhalen die hij of zij leuk vindt. Online boekwinkel eci laat jouw kinderen de wondere wereld van woorden ontdekken en kennismaken met diverse genres. Zo vind je boeken speciaal voor jongens of meiden, baby- en peuterboeken, sprookjesboeken, maar ook boeken voor kinderen die moeite hebben met lezen. En wie graag creatief bezig is werkt samen met zijn of haar kind aan de mooiste fantasierijke kunstwerken in een knutselboek. Samen met de eci redactie wordt er voor elk aangeraden boek een recensie geschreven. Want wanneer een boek wordt aangeraden, wil je natuurlijk weten waarom! Bepaal dus zelf wat je het beste kinderboek vindt.

Korting op kinderboeken. Online bestellen doe je zo!

Het vergroten van de woordenschat, het prikkelen van de fantasie, situaties beter laten begrijpen en natuurlijk ontspanning. Dat is de functie van kinderboeken en jeugdboeken. Online boekwinkel eci vindt dat boeken lezen moet worden beloond. Zodat jij en je kind nooit uitgelezen raken. Als trouwe klant van eci profiteer je daarom van korting. Zo krijg je – wanneer je meer dan drie boeken per jaar aanschaft – een korting van 20% op meer dan 25.000 titels. Ben je op zoek naar een specifiek boek? Via de zoekbalk bovenaan de pagina vind je eenvoudig de titel die je zoekt. Houd je graag een verlanglijstje bij van de boeken die je aan jouw kind wilt voorlezen? Maak dan geheel vrijblijvend een account aan. Zo houd je eenvoudig bij welke boeken je kind al gelezen heeft en – wanneer ze nog te jong zijn – je hem of haar in de toekomst wilt laten lezen. Vragen over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier, de chatfunctie of telefonisch via 0900 – 8324 (€ 0,50 per gesprek). Wij zitten voor je klaar op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Wij wensen jou en je kind veel leesplezier!

De beste kinderboeken

Roald Dahl

Je kunt Roald Dahl met niemand vergelijken, want geen schrijver ter wereld bedacht zoveel bijzondere figuren. Angstaanjagend, soms onuitstaanbaar, maar altijd even fantastisch als fascinerend: dat zijn de karakters uit zijn kinderboeken stuk voor stuk.

Lees meer

Boekennieuws

Prentenboek van het Jaar 2017

Wat is voorlezen toch een feest. Helemaal met dit prachtige kinderboek van Beji Davies. En dus is 'De kleine walvis' tijdens de Nationale Voorleesdagen niet voor niets gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2017. De bijzondere vriendschap in het boek raakt niet alleen kleine kinderen maar stiekem ook grote volwassenen.

Lees meer

Net verschenen

Nu alvast bestellen