Klik ik heb je!

Peter de Ruiter • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 13,56

Overal elders € 16,95

2 - 3 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Mooie foto's bestaan eigenlijk al. Je moet ze alleen zien te vangen. In KLIK Ik heb je! legt Peter de Ruiter aan de hand van 250 aansprekende voorbeelden uit hoe iedereen met een camera z'n kansen vergroot op het maken van schitterende foto's.

Peter de Ruiter doorloopt 5 stappen: verwondering (heb oog voor bijzonderheden), herkenning (betrap een mooi fotomoment), snelle reactie (laat die foto niet ontsnappen), timing (kies het juiste moment) en aandacht (de beste compositie scheelt een haar). Ook gaat de auteur in op het maken van foto's tijdens specifieke omstandigheden, zoals tijdens slecht weer en in de bergen, het maken van portretten en het selecteren van foto's.

'KLIK Ik heb je!' toont aan dat iedereen fraaie foto's kan maken, onafhankelijk van ervaring of camera. Het is immers de fotograaf die ziet, richt en schiet. Peter de Ruiter helpt hem zijn slagvaardigheid vergroten.

Reisfotograaf en schrijver Peter de Ruiter heeft vijf bestsellers over digitaal fotograferen op zijn naam staan, waarvan de meest bekende zijn Digitaal fotograferen zonder handleiding, Digitaal fotograferen in een oogwenk en Digitaal fotograferen onderweg.

Details:

Auteur(s)Peter de Ruiter
UitgeverijPixel Perfect Publications
ISBN9789038920177
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
Afmetingen244 x 174 x 14 mm.
Gewicht510 gr.  

Recent bekeken producten