Klinische elektrocardiografie

De elektrocardiografie heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige onderzoekmethode, die veel informatie over het hartritme en onder bepaalde condities over structurele en functionele afwijkingen van het hart kan verschaffen. De methode is veilig, niet belastend voor de patient reproduceerbaar en relatief goedkoop. Elektrocardiografie heeft een onmisbare plaats gekregen als eerste gerichte laboratoriumtest bij de evaluatie van hartpatienten of patienten waarbij een hartaandoening vermoed wordt.
In dit boek ligt de nadruk op de uitleg van elektrocardiografische en elektrofysiologische concepten die aan de interpretatie van het ECG ten grondslag liggen en kunnen bijdragen aan een beter begrip van de diagnostische criteria. De auteur wijst op het belang van een systematische beoordeling van het ECG en interpretatie van de bevindingen in de context van de klinische bevindingen.

Dit boek is geschreven voor de training van artsen die zich uit hoofde van hun functie met de zelfstandige beoordeling van het elektrocardiogram (ECG) moeten of willen bezighouden. In de eerste plaats zijn dit arts-assistenten, huisartsen en verpleeghuisartsen, maar ook internisten en cardiologen die hun kennis op het gebied van de elektrocardiografie willen opfrissen. Diverse onderdelen zijn zeer geschikt voor algemeen geinteresseerde artsen, medisch studenten en verpleegkundigen met ruime ervaring in de hartbewaking, die zich in de principes van de elektrocardiografie willen verdiepen
77,95
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
77,95
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!