Koetsier Herfst

Charlotte Mutsaers • Paperback

€ 15,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Koetsier Herfst is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Maurice Maillot, die een afkeer heeft van zowel spel als van hoogdravendheid, heeft het intellectuele leven de rug toegekeerd. De dag dat hij per toeval in het park een mobiele telefoon vindt begint een nieuwe toekomst. Koetsier Herfst is een verrassend en spannend verhaal waarin grote vragen over ethiek, leven, dood, eenzaamheid, kunst en levenskunst op ingenieuze wijze aan de orde komen.

Dit boek in de pers

Bijzonder geslaagd. Een origineel, uitdagend en volstrekt eigenzinnig boek.  
De Standaard  

Een creatieve exeplosie (…) het denkbare krijgt vleugels en bestaansrecht, in het mobiele circus van deze creatieve geest.  
De Volkskrant  

Koetsier Herfst is een vertelling die ogen en oren opent, de verbeelding prikkelt en de banaliteit van het leven verheft tot kunst.  
De Telegraaf  

Charlotte Mutsaers is na acht jaar overdonderend terug (...). Een opzwepende ode aan de verbeeldingskracht (...). Er valt erg veel te genieten in Koetsier Herfst. De zinnen zijn allemaal even prachtig, het knispert en knettert in deze roman (...). Koetsier Herfst is een boek om warm van te worden. Een vrolijke, verkwikkende vertelling die het goed zal doen in deze donkere maanden. Goedkoper dan prozac en waarschijnlijk even effectief.  
Het Parool  

Koetsier herfst is een mangnum opus geworden. Een vrijzinnig en geestig boek. Dit is een boek dat vraagt om een echt vooruitstrevende lezer, één die, net als Mutsaers zelf, oog heeft voor wat afwijkt en voor weinig terugdeinst.  
Trouw  

Details:

Auteur(s)Charlotte Mutsaers
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023437284
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's461
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 135 x 41 mm.
Gewicht682 gr.  

Recent bekeken producten