Kom naar huis

Julie Kibler • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 8,00

Overal elders € 10,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Kom naar huis is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De 89-jarige Isabelle McAllister vraagt haar kapster Dorrie om een grote gunst: ze vraagt haar, een zwarte alleenstaande moeder van halverwege de dertig, om met haar half Amerika te doorkruisen zodat zij in haar geboortestad een begrafenis kan bijwonen. Zonder verdere uitleg. Dorrie, die graag even weg is van alles vanwege de zorgen om haar tienerzoon en nieuwsgierig is naar de geheimen uit Miss Isabelles verleden, stemt toe. Niet wetend dat ze een reis tegemoet gaat die beide vrouwen voorgoed zal veranderen.
Tijdens de lange autorit vertelt Isabelle hoe ze als jonge, eigenzinnige tiener in de jaren dertig in Kentucky verliefd werd op de zwarte zoon van de huishoudster, in een tijdperk waarin zo'n relatie onmogelijk was. Het verhaal van deze verboden liefde en de tragische gevolgen ervan zetten Dorrie aan het denken. Ze realiseert zich dat het tijd is om een aantal cruciale beslissingen in haar eigen leven te nemen.
'Kom naar huis' is niet alleen een ontroerend verhaal over een onmogelijke liefde, maar ook een bijzondere road trip van twee vrouwen die meer met elkaar gemeen hebben dan ze ooit hadden vermoed.

Dit boek in de pers

Kom naar huis is een onmiskenbare good read, met een laconieke verteltrant, geheimen die geleidelijk ontsluierd worden en genoeg levenslessen om het in één keer te willen verslinden.  
HAPPINEZ  

Fijngevoelige roman met heldinnen die je direct in je hart sluit.  
GRAZIA  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over roadtrips
  • romans over onmogelijke liefdes

Details:

Auteur(s)Julie Kibler
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Inge de Heer
ISBN9789026330353
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's351
Verschijningsdatum
Afmetingen202 x 134 x 28 mm.
Gewicht395 gr.

Recent bekeken producten