Koning voetbal

Johannes van de Bank • Paperback

€ 9,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Voetbal en het christelijk geloof. Die twee hebben meer gemeen dan je misschien in eerste instantie zou denken. Johannes van de Bank is zelf ook enthousiast over voetbal. Maar Johannes relativeert de gekte die rondom de Nederlandse volkssport nummer 1 hangt. Want waar gaat het nu eigenlijk echt om in het leven? Waarom wordt de hype rond voetbal zo gewoon gevonden en worden mensen die enthousiast zijn over God en het geloof voor gek versleten? Hij gebruikt voetbal als metafoor om over het geloof te praten. Denk aan termen als scoren in blessuretijd, gezondheid van je team, in de buitenspelval trappen, coachen.
In 'Jezus is zeg maar echt mijn King' maakten we al kennis met zijn humoristische manier van schrijven. Dit boek heeft dezelfde opzet; columns worden afgewisseld met korte gedichten en grappige ranglijsten en statistieken. Een leuk boek voor voetbalfans!

Johannes van de Bank is een domineeszoon en komt uit de reclamewereld. Tegenwoordig werkt hij als Hoofd Communicatie bij NedTrain en schrijft hij columns in kranten, tijdschriften en op websites.

Details:

Auteur(s)Johannes van de Bank
IllustratorPeer Retera
UitgeverijArk Media
ISBN9789033800023
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's96
Verschijningsdatum
Afmetingen210 x 140 x 11 mm.
Gewicht188 gr.

Recent bekeken producten