Kookboeken

Kookliefhebbers weten dat goede kookboeken niet mogen ontbreken in de boekenkast. Of je nu graag bourgondisch, suikervrij of vegetarisch kokkerelt: voor elke liefhebber van heerlijk eten bestaat er een bijpassend receptenboek. Houd je van gerechten uit een bepaalde streek of gebruik je enkel natuurlijke producten? Receptenboeken vol met inspiratie voor de meest uiteenlopende gerechten vind je bij online boekwinkel eci. Van kookboeken voor een makkelijke en snelle hap tot recepten voor avonden lang tafelen. Maar ook kookboeken speciaal voor koolhydraatarme maaltijden of zoetigheden. Om nooit uitgekookt te raken verzamelt eci speciaal voor jou de beste kookboeken van dit moment, maar ook die uit grootmoeders tijd. Op deze pagina bekijk je de gehele collectie kookboeken van eci!

Receptenboeken: Over smaak valt niet te twisten

Is kokerellen jouw favoriete hobby? En sta je ‘s avonds het liefste uren – of juist een paar minuten - achter het fornuis om gerechten uit de Franse, Italiaanse of oosterse keuken voor te kunnen schotelen? Gelukkig hoef je geen sterrenkok te zijn om een prachtige maaltijd te kunnen bereiden: een kookboek helpt je een heel eind op weg. Er zijn tal van receptenboeken van bekende chefs die jou graag een handje helpen om het vak onder de knie te krijgen. Ontvang je gasten met een allergie of voedselintolerantie of heeft een familielid speciale dieetwensen? Ook hen verras je met een maaltijd op maat. En wie graag kookt, weet dat over smaak niet valt te twisten. Ben je net begonnen met koken of heb je geen specifieke voorkeur voor bepaalde gerechten? Dan is het makkelijk als er iemand is die jou het beste kookboek van het moment aanraadt. Onze genrespecialist eten & drinken is een talentvolle kok die speciaal voor jou een Top 20 opstelt van de beste receptenboeken. Elk boek is voorzien van een recensie, want je wilt natuurlijk wel weten waarom je nou net dát boek moet aanschaffen!

Korting op je kookboeken: eci beloont

Altijd op zoek naar de meest inspirerende gerechten en nooit uitgekookt raken. Dat zijn echte liefhebbers van heerlijk eten. Koken wordt door eci beloond. Als trouwe klant van onze online boekwinkel bekijk je op je gemak de collectie toptitels en profiteer je van korting. Wanneer je meer dan drie titels aanschaft ontvang je een korting van 20% op meer dan 25.000 boeken. Ben je op zoek naar een specifiek kookboek? Via de zoekbalk bovenaan de pagina vind je de titel die je zoekt. Heb je vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact op te nemen via het telefoonnummer 0900 – 8324 (€ 0,50 cent per gesprek) of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij zitten voor je klaar!

De bestsellers van deze week

Boekennieuws

Gezond en lekker eten voor het hele gezin

Verantwoorde, gezonde en lekkere gerechten voor het hele gezin staan met hulp van deze boeken in een handomdraai op tafel. Laat je inspireren en verrassen door onze selectie.

Lees meer

Nieuw

Nu alvast reserveren