Kunst & Cultuur

Ben jij helemaal verzot op kunst en cultuur en alles wat met die onderwerp te maken heeft? Of jij hier nu interesse in hebt omdat je een studierichting volgt of werk hebt in deze sector of omdat het simpelweg één van je hobby’s betreft: je bent bij eci aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk een groot assortiment met meer dan 9000 kunstboeken! Genres waar je uit kunt kiezen zijn o.a. kunstbiografieën, kunstgeschiedenis, fotoboeken, schilder & beeldhouwkunst, muziek en vormgeving & design. Alles wat je je wenste en nog meer dus! Maak kennis met voor jouw onbekende cultuur- en kunststromingen, droom weg bij de schilderijen van het Louvre of leer alles over het leven van Johnny Cash. Het kan: kies vandaag nog jouw favoriete titels!

Wat wordt jouw nieuwe kunstboek?

Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor een fijn dagje uit met een bezoek aan een museum of tentoonstelling. Of je nu op zoek bent naar inspiratie om je huis nieuw in te richten. Of je nu gewoon lekker wil bladeren tussen bijzondere foto’s uit je geboortejaar. Overal is een mooi boek voor te vinden. Je raakt niet uitgekeken en -gelezen! Dat snappen we bij eci maar al te goed. Het maakt het maken van een keuze niet altijd makkelijker. Daarom helpen we graag. Doe inspiratie op door de best verkochte items te bekijken, of door reviews te lezen van medeliefhebbers van kunstboeken. Op zoek naar iets bijzonders? Onze redactie stelde een top 20 voor je samen met verrassende titels! Zo wordt het uitzoeken van je nieuwe boek nog nét een stukje leuker.

Toch niet kunnen kiezen?

Geen zorgen! Want zelfs als je niet kunt kiezen kom je bij eci wel heel voordelig uit. Wij zijn namelijk de enige boekenwinkel die vaste klanten een vaste korting van maar liest 20% bieden! Wanneer ben je vaste klant? Het enige wat je hoeft te doen is meer dan drie boeken per jaar te bestellen. Dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf, want je zit bij ons nooit ergens aan vast. Vanaf het moment dat je je registreert en een boek bestelt, beginnen wij je korting op te tellen. Bij aankoop van je vierde boek krijg jij de opgespaarde korting (3 x 20% dus) terug. Vanaf dan krijg je van ons altijd 20% korting op het boek van je keuze.

Voor welke boeken geldt deze korting?

Voor maar liefst 25.000 van onze toptitels uit allerlei genres. Niet alleen voor je favoriete cultuurboek dus, maar bijvoorbeeld ook voor boeken uit de categorieën sport, oorlog, management, kinderboeken en literatuur en kookboeken. De enige voorwaarde? Het boek moet minimaal vier maanden geleden zijn uitgebracht. Dat is zo bij de wet geregeld. Probleem? Zeker niet. Je kunt bij verschijnen het boek reserveren. Wij sturen jouw exemplaar dan vier maanden na de verschijningsdatum automatisch naar je toe. Mét korting natuurlijk.

Vandaag besteld, morgen in huis

Want als je eenmaal een titel naar je zin hebt gevonden, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met lezen! Wij zorgen er daarom voor dat je boek de volgende dag al in huis is. Het enige wat jij hoeft te doen is je bestelling voor 23.00 uur afronden. Heb je nog vragen? Daar zijn we voor. Bel, mail, chat, Facebook, Twitter of WhatsApp ons gerust. Je vindt onze contactgegevens hier!

De bestsellers van deze week

Boekennieuws

persoonlijke inzichten, ervaringen en kennis van specialisten

De best gerecenseerde kunstboeken in de media

Net verschenen

Nu alvast bestellen