Kunst en cultuur

Marcel Martinus • Paperback

€ 8,00

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Kunst en cultuur

Over kunst en cultuur is veel te schrijven en te lezen. Maar er is vooral veel te beleven. Vanuit eigen ervaringen en onderzoek, met behulp van zelf geformuleerde criteria, gaat de student een draaiboek maken over kunst en cultuur. Zijn of haar leerlingen maken kennis met kunst en cultuur of breiden deze kennis en ervaringen uit. Passend bij de leeftijd en de ontwikkeling van de leerling. Dat kunst vooral prettig, mooi, leerzaam, uitdagend en leuk kan zijn is het uitgangspunt.

Toetsbare producten: persoonlijk verslag, draaiboek voor drie dagen kunst en cultuur en een presentatie

Dit project kan worden gebruikt voor de opleiding onderwijsassistent.

Factor-E voor SAW
Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.

In het project staat het gehele proces van de beroepsbeoefenaar centraal in de omgeving van de school. De student werkt bij voorkeur in een groep aan een opdracht van een (gefingeerde) opdrachtgever. Het project geeft invulling aan de integrale leerlijn waarbij alle belangrijke aspecten van kennis, vaardigheden en houding samenkomen. Het project stuurt sterk op het proces met stappenplannen en een logboek. Een project heeft een omvang van 80 SBU (begeleiding en uitvoering).

Details:

Auteur(s)Marcel Martinus
UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037207804
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen297 x 210 x 1 mm.
Gewicht58 gr.

Recent bekeken producten