Kunstzinnige activiteiten voor kinderen Training

J. van Zomeren, Roc Mondriaan • Hardcover

€ 13,75

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een onderdeel van sociaal-cultureel werk is activiteiten bedenken, organiseren en begeleiden. In deze training gaat het om kunstzinnige activiteiten voor kinderen. Kunstzinnige activiteiten zijn recreatieve activiteiten op cultureel en kunstzinnig gebied. De activiteiten zijn gericht op het zelf doen en deelnemen aan kunst en cultuur. Binnen deze activiteiten is er veel aandacht voor creativiteit, spelen, uitproberen en ontdekken. In deze training gaan studenten kunstzinnige activiteiten bedenken, maar ook uitvoeren, en zelf kunst maken.

Toetsbare producten: persoonlijk verslag, zelfportret, beeldend werkstuk, uitgedacht theaterstuk muzisch-ludische activiteit, thema's voor muzisch-ludische activiteiten, uitwerkingen van muzisch-ludische activiteiten, introductie van een muzisch-ludische activiteit, observatie instructie docent.

Deze training kan worden gebruikt voor de volgende opleidingen:
- sociaal-cultureel werker.

Factor-E voor SAW
Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.

Training
In een training staan het handelen en het ontwikkelen van vaardigheden centraal. De student kan op een actieve manier oefenen met de vaardigheden. De training bevat veel oefeningen. De student oefent de vaardigheden individueel of in groepsverband. Eventuele stappenplannen zijn weergegeven in werkmodellen. In de training komen ook opdrachten voor. In de opdrachten wordt een enkele theoretische achtergrond gegeven indien nodig. Een training heeft een omvang van 40 SBU (instructie, begeleiding, oefening, huiswerk).

Details:

Auteur(s)J. van Zomeren, Roc Mondriaan
UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037205527
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's40
Verschijningsdatum
Afmetingen298 x 212 x 3 mm.
Gewicht116 gr.  

Recent bekeken producten