Laat het morgen mooi weer zijn (grote letter) - POD editie

Abdelkader Benali • Paperback

€ 25,00

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen

Laat het morgen mooi weer zijn (grote letter) - POD editie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als iemand beseft dat schepen achter je verbranden de gebeurtenissen uit het verleden niet ongedaan maakt, is het Malik Ben. Hij is een heelkundige, een authenticiteitsheler, die in zijn praktijk probeert vastgelopen carrièremakers hun ziel terug te geven. Maar waarom besluit hij op de dag dat hij honderdveertig kilo weegt zijn naam uit de Gouden Gids te laten verwijderen en zijn praktijk te sluiten?
Het voornemen brengt een spoor van herinneringen in hem boven. Herinneringen vooral aan zijn ontmoeting tijdens een cruise met de geheimzinnige Spaanse Carmen Lopez de La Madrid, oud-strijdster onder de republikeinen, bannelinge en bezitster van drie Louis Vuitton-tassen.
Wat niet meer moest zijn dan een reis om de tragedie in de familie te verwerken, werd een grandioze cruise waarop hij zijn eigen ziel en die van anderen leerde kennen. Waarom verlieten zijn ouders hun geliefde vaderland? Wat verdreef de Spaanse uit haar geboortedorp? En wat moest Malik eigenlijk met zijn eigen leven aanvangen?

Details:

Auteur(s)Abdelkader Benali
UitgeverijDe Arbeiderspers
ISBN9789029583961
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's274
Verschijningsdatum
Afmetingen238 x 192 x 24 mm.
Gewicht613 gr.  

Recent bekeken producten