Lanfeust van Troy 3 + 4 - Kasteel goud-azuur / De paladijn van Eckmül

Didier Tarquin, Scotch Arleston • Hardcover

€ 9,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Lanfeust van Troy verscheen voor het eerst in 1994, en is bedacht en vormgegeven door het Franse stripfenomeen Christophe Arleston. Didier Tarquin is de begenadigde tekenaar die zijn talent leende aan deze serie. Het is echter de stem van de geestelijk vader van Lanfeust, Arleston, die deze klassieker op fantasiegebied tot op de dag van vandaag een weergaloos succes maakt.

Terwijl de wijzen van het Conservatorium in Eckmül zich grote zorgen maken over hun toekomst, is Lanfeust, in gezelschap van onder meer C’ian, Cixi en Hebus, onder vol zeil op weg naar de Baronieën, die gevaarlijke kusten en onvoorspelbare weeromstandigheden kennen. Lanfeust heeft maar één doel voor ogen, en dat is het verloren zwaard terug te vinden dat hem vrijwel onoverwinnelijk maakt. Maar aan boord is nog iemand die het zwaard tot elke prijs in handen wil krijgen... Thanos!

Uitgeverij L presenteert de acht delen van Lanfeust van Troy eenmalig in vier dubbelalbums, opnieuw vertaald, opnieuw geletterd en geheel opnieuw ingekleurd.

Details:

Auteur(s)Didier Tarquin, Scotch Arleston
UitgeverijDon Lawrence Collection
ISBN9789024551798
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's112
Verschijningsdatum
SerieLanfeust
Afmetingen299 x 226 x 15 mm.
Gewicht722 gr.

Recent bekeken producten