Leerboek Acute cardiologie

• Paperback

€ 52,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Deze eerste druk van Leerboek Acute cardiologie beschrijft veelvoorkomende symptomen en bijbehorende behandelingen in de acute cardiologie, zoals pijn op de borst, acuut hartfalen, syncope, hartkloppingen, reanimatie bij volwassenen, anamnese en invasie procedures.

Op bijna elke gebied van de cardiologie zijn nieuwe ontwikkelingen te zien. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor diagnostiek en behandeling steeds beter en breder.
Door gericht beleid rondom reanimatietechnieken bereiken steeds meer slachtoffers van out-of-hospital-cardiac-arrest levend het ziekenhuis. Door veranderingen in de organisatie van zorg in de eerste lijn en door de toename van het aantal patiënten met complexe aandoeningen zijn diagnostiek en behandeling op de eerste (hart)hulp ingewikkelder geworden. Nieuwe richtlijnen van de beroepsgroep, nationaal en internationaal kunnen worden geïmplementeerd in de klinische praktijk.
Nieuwere, betere en snellere mogelijkheden in de beeldvorming geven de mogelijkheid om sneller en adequater op acute situaties te reageren.

Leerboek Acute cardiologie is tot stand gekomen op verzoek van het CardioVasculair Onderwijs Instituut (CVOI) en de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) binnen de opleidingscursus Cardiologie.

Details:

UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031349340
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's126
Verschijningsdatum
Afmetingen240 x 155 x 8 mm.
Gewicht210 gr.

Recent bekeken producten