Leidraad voor het Stuurbrevet

Paul van den Keybus, Richard Vooren • Paperback

€ 24,00

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Gratis verzending
Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Cursusboek voor het Beperkt en het Algemeen Stuurbrevet

Een schipper van een schip, dat sneller kan varen dan 20 km/u, of dat langer is dan 15 m, moet in het bezit zijn van een geldig Stuurbrevet. Dit boek is bedoeld voor schippers die het Stuurbrevet moeten halen en voor schippers die het willen halen. Want u vindt in deze leidraad de complete examenstof van het Beperkt Stuurbrevet en van het Algemeen Stuurbrevet, maar bovendien nuttige en praktische aanvullingen op het gebied van motortechniek, vaarwegmarkering, manoeuvres, 'schipperen' en navigatie.

Dit boek is het resultaat van jarenlange lespraktijk, waarbij opmerkingen en vragen van cursisten in belangrijke mate hebben bijgedragen tot de ontwikkeling van vorm en inhoud. Elk hoofdstuk is een afgerond geheel.
Achterin het boek staat een reeks vragen, waarvan een deel is ontleend aan voorgaande examens. De bijbehorende antwoorden staan apart vermeld. Waar nodig is de tekst voorzien van duidelijke illustraties. Bovendien is een vouwblad toegevoegd met twee kaartfragmenten van de betrokken vaargebieden.
Een praktische handleiding met als doel de cursist snel en goed voor het examen voor te bereiden.

In vergelijking met de 3de druk is deze 4de druk kleurrijker en leesbaarder geworden. De hoofdstukken over de reglementen zijn aangepast aan de huidige of toekomstige regelgeving. En omdat de satellietnavigatie niet meer weg te denken is, werd een hoofdstuk over GPS toegevoegd.

Details:

Auteur(s)Paul van den Keybus, Richard Vooren
IllustratorPieter Berkel
UitgeverijAgora, Aquamedia
ISBN9789024009558
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's225
Verschijningsdatum
Afmetingen245 x 171 x 15 mm.
Gewicht466 gr.

Recent bekeken producten