Leraar in ontwikkeling

Roel Huntink • Paperback

€ 20,00

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Leraren bepalen de kwaliteit en effectiviteit van het onderwijs. Wanneer de leraar meer en betere antwoorden heeft op de vragen die de onderwijspraktijk aan hem stelt, komt dit de kwaliteit van het onderwijs ten goede.

Leraar in ontwikkeling biedt leraren een praktisch houvast voor persoonlijke professionele ontwikkeling. Het nodigt uit om de stap te maken van probleem denken naar ontwikkelen vanuit kwaliteiten: een activiteit die positieve energie en betere leraren oplevert. Een overzichtelijk stappenplan helpt bij het richten, plannen en op gang houden van de ontwikkeling. De vele praktijkvoorbeelden worden ondersteund door de nodige theorie over leren en ontwikkelen.

Met dit boek kan iedere leraar, ongeacht zijn vakgebied, zijn ontwikkeling sturen. Het levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de eigen kwaliteiten die van belang zijn in het werk. Van hbo-docent tot kleuterjuf, iedereen kan met dit praktische boek aan de slag.

Roel Huntink is docent, coach en trainer op een middelbare school. Daarnaast werkt hij onder de bedrijfsnaam Onder-Wijzer als coach en trainer in het basis- en voortgezet onderwijs. Eerder publiceerde hij Samenwerken aan onderwijskwaliteit, een boek voor team- en schoolleiders
over de ontwikkeling en borging van onderwijskwaliteit.

Details:

Auteur(s)Roel Huntink
UitgeverijUitgeverij Boom, Nelissen
ISBN9789024400997
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's108
Verschijningsdatum
Afmetingen220 x 140 x 9 mm.
Gewicht216 gr.  

Recent bekeken producten