Leugens

Helen Vreeswijk • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Leugens is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De vader van Alfred is bedrijfsleider, zijn moeder carrièrevrouw. Ogenschijnlijk een gewoon gezin, maar Alfred en zijn zus zien dagelijks hoe hun moeder mishandeld wordt. Alfred hoopt maar één ding: dat zijn vader snel oprot.
Op een dag krijgt Alfred verkering. Het meisje wordt een obsessie, hij is bang haar te verliezen. Omdat hij vaak getuige is van geweld, verandert hij van slachtoffer in dader. Na een uitbarsting verbreekt zijn vriendin de relatie. Alfred draait door en legt de schuld bij zijn vader. Hij wil wraak. Intussen heeft zijn moeder na jaren van geweld besloten te scheiden. Dat is niet naar de zin van haar man. Ook hij wil wraak.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een aangrijpende en beklemmende thriller

Helen Vreeswijk is een van mijn favoriete schrijfsters. Haar boeken zijn altijd ijzersterk, spannend en vaak ook heel aangrijpend. Dat geldt ook voor Leugens. Dit boek is al wat ouder, maar is nu in een nieuw jasje verschenen. Dat nieuwe omslag past wat mij betreft prima bij het verhaal: donker en beklemmend. Het verhaal over huiselijk geweld in een gezin dat ogenschijnlijk alles heeft wat hun hartje begeert, greep me erg aan. Door Vreeswijks vlotte schrijfstijl word je het verhaal ingezogen en ze laat je pas aan het einde weer los. Daardoor wil je maar één ding: dit boek zo snel mogelijk uitlezen!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Helen Vreeswijk
UitgeverijVan Goor
ISBN9789000343980
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's336
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 140 x 30 mm.
Gewicht493 gr.

Recent bekeken producten