Leven met astma

Sarah Brewer • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 7,96

Overal elders € 9,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als u aan astma lijdt ¿ of iemand in uw directe omgeving heeft deze aandoening ¿ dan weet u hoe ernstig de verschijnselen kunnen zijn. De befaamde arts en bestsellerauteur Sarah Brewer presenteert met dit boek een uniek hulpmiddel bij het omgaan met deze ingrijpende kwaal. Het bevat beproefde, gemakkelijk te volgen programma¿s met aanvullende therapieën en zelfhulptechnieken die een positief effect hebben op astmasymptomen en de reguliere medische behandeling ondersteunen. Dit boek biedt u alles wat u nodig hebt als u meer van astma wilt weten, als u de frequentie en de hevigheid van uw astma-aanvallen wilt beperken, als u minder afhankelijk wilt worden van medicijnen of als u zich gewoon gezonder wilt voelen.

Dit boek levert voor elke lezer ¿maatwerk¿ in de vorm van een programma op maat. Op basis van een vragenlijst bepaalt u welk programma het best bij u past. Bij elk programma vindt u dagmenu¿s en ademhalingsoefeningen, plus allerlei nuttige technieken die zijn ontleend aan diverse aanvullende therapieën. Met behulp van deze praktische, effectieve en op uw individuele behoeften toegesneden programma¿s slaagt u er zeker in duurzame veranderingen aan te brengen die uw gezondheid ten goede komen.

¿ Leer wat de oorzaken zijn van astma, welke prikkels een aanval opwekken en welke behandelingsopties er bestaan. Hoe kunt u een aanval voorkomen en hoe moet u ermee omgaan?
¿ Ontdek welke aanvullende therapieën, voedingsmiddelen en veranderingen in uw levensstijl een positief effect hebben op astma.
¿ Volg de kant-en-klare programma¿s die zijn afgestemd op uw individuele symptomen.
¿ Houd uw astma onder controle, dan dringt u het aantal aanvallen terug en bent u minder afhankelijk van medicijnen. Zo voelt u zich snel gezonder.

Details:

Auteur(s)Sarah Brewer
UitgeverijElmar, Uitgeverij
Vertaler(s)Uta Anderson
ISBN9789038919966
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's180
Verschijningsdatum
Afmetingen236 x 193 x 20 mm.
Gewicht612 gr.

Recent bekeken producten