Levenslessen

David Kessler, Elisabeth Kübler-Ross • Paperback

€ 19,95

3 - 5 Werkdagen

Bestellen

Levenslessen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Iedereen stelt zichzelf op een zeker moment de vraag: 'Is dit hoe ik mijn leven wil leven?' Het leven is kort, en vaak ontdekken we pas achteraf - soms te laat - wat we echt belangrijk vinden.
In Levenslessen - haar eerste boek over het leven - laat Elisabeth Kübler-Ross samen met David Kessler zien hoe we ons leven in al zijn volheid kunnen beleven. Uit hun jarenlange ervaring met stervenden komen zij tot een aantal praktische en spirituele lessen voor het leven. Van de les van de liefde tot de les van het geluk leren zij ons over angst, hoop en relaties - en over hoe wij tevreden kunnen zijn met het leven dat we leiden.
Elisabeth Kübler-Ross (1926-2004) was een wereldberoemde medicus, psychiater en thanatoloog. Zij kreeg bekendheid door haar werk met kinderen en aidspatiënten, en introduceerde de hospitiumbeweging in de Verenigde Staten. Haar boeken zijn vertaald in meer dan twintig landen.
David kessler is deskundige op het gebied van de laatste levensfase en heeft honderden mensen begeleid in die periode van hun leven. Van zijn hand verscheen eerder Het recht om waardig te sterven, dat in elf talen werd vertaald.

Details:

Auteur(s)David Kessler, Elisabeth Kübler-Ross
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026319655
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen200 x 130 x 19 mm.
Gewicht274 gr.

Recent bekeken producten