Lockwood en Co 3 - De jongen met lege ogen

Jonathan Stroud • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Lockwood en Co 3 - De jongen met lege ogen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Lockwood & Co zijn terug in De jongen met de lege ogen, het derde deel in de serie van Jonathan Stroud. Origineel, heel erg spannend en vol humor, en voor iedereen die heeft genoten van Harry Potter, De grijze jager en de boeken van Rick Riordan.

Lockwood & Co is misschien wel het kleinste, meest ongeorganiseerde bureau dat op geesten jaagt. Maar de medewerkers - Lockwood, Lucy en George - hebben talent. En ze hebben succes.

In De jongen met de lege ogen krijgen de agenten te maken met een enorme geestenuitbraak die Londen in zijn greep houdt. Scotland Yard kan de bestrijding niet meer aan en de bevolking is doodsbang. De bron van dit kwaad lijkt zich schuil te houden in de ruïnes van een middeleeuwse kerker. Om de gruwelijke verschijningen te laten stoppen, moeten Lockwood, Lucy en George samenwerken. Met hun gehate concurrenten, en met elkaar. Kunnen zij hun persoonlijke vetes opzijzetten? Zal het ze lukken om de geesten te verjagen? De duistere waarschuwingen van de Fluisterende Schedel voorspellen iets verschrikkelijks...

Details:

Auteur(s)Jonathan Stroud
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Ineke van Bronswijk
ISBN9789024571895
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Verschijningsdatum
SerieLockwood en Co
Afmetingen215 x 140 x 31 mm.
Gewicht492 gr.  

Recent bekeken producten