Loverboy

René Appel • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Loverboy is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wat doet een vrouw die vermoedt dat haar man een affaire heeft met een andere vrouw? Yoka Kamphuis is gewend over dit soort vragen na te denken. Ze schrijft namelijk misdaadromans met als hoofdpersoon privé-detective Anouk Akkerman. Yoka werkt aan een verhaal waarin Anouk een weggelopen tienermeisje moet zien te vinden. Intussen vermoedt ze dat haar eigen man vreemdgaat. Ze treedt in Anouks voetsporen als ze zijn gangen probeert na te gaan. Dan beginnen fantasie en werkelijkheid op een gevaarlijke manier door elkaar te lopen. Het verhaal dat Yoka schrijft suggereert wat ze moet doen om haar doel te bereiken, maar de schok is immens als de werkelijkheid negentig graden anders ligt dan ze had gedacht.

Dit boek in de pers

Loverboy is, zoals eigenlijk elke verse Appel, een actuele roman vol levensechte Nederlanders die zich op volstrekt geloofwaardige wijze in de nesten werken.  
NRC  

Je kunt tal van superlatieven over Loverboy verzinnen, maar er volstaat één aanbeveling: lezen, deze prachtige, herkenbare, veelzijdige thriller van eigen bodem!  
Algemeen Dagblad  

Details:

Auteur(s)René Appel
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789041413130
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's297
Verschijningsdatum
Afmetingen200 x 128 x 36 mm.
Gewicht383 gr.  

Recent bekeken producten