Luther: De roeping

Neil Cross • Paperback

€ 19,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Luther: De roeping is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Detective Chief Inspector John Luther onderzoekt moorden. Hij is intens; hij is obsessief; hij werkt instinctief. Hij is geniaal en gevaarlijk. DCI Luther heeft buitengewoon veel zaken opgelost en kan rekenen op ongekende loyaliteit van vrienden en collega’s. Niemand die ooit met hem heeft gewerkt, zegt een kwaad woord over hem.

Behalve soms, als agenten in de kleine uurtjes samen drinken. Dan worden er verhalen gefluisterd. Deze geruchten komen nooit uit de eerste hand, maar zijn altijd ‘waar gebeurd’ met een vriend, een ex-collega, een gepensioneerde baas. De strekking is echter altijd hetzelfde: DCI Luther is slecht nieuws. Hij worstelt met een razernij die hij maar nauwelijks kan beheersen. Soms belandt hij op de rand van de waanzin, waardoor hij verder gaat dan zou moeten; ver voorbij de grenzen van de wet. Dat is wat ze zeggen.

Luther: De roeping is de eerste in een nieuwe reeks boeken over Luthers verleden en denkwereld. Het is het verhaal van de zaak die zijn privéleven verscheurde, zijn werk in gevaar bracht en die hem tot het alleruiterste tergde. Verder dan woede, verder dan wraak. Tot moord aan toe...

 

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over seriemoordenaars
  • bloedstollende thrillers

Details:

Auteur(s)Neil Cross
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Joost van der Meer, William Oostendorp
ISBN9789022565384
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's368
Verschijningsdatum
Afmetingen230 x 150 x 30 mm.
Gewicht538 gr.

Recent bekeken producten