Maak zelf je digitale bord

Geert Callebaut • Paperback

€ 20,70

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Digiborden vervangen meer en meer het klassieke schoolbord. Een digibord biedt immers heel wat voor- delen: - teksten, geluids- en beeldmateriaal kunnen getoond
en bewerkt worden; - bordschema¿s kunnen steeds weer opgeroepen
worden; - lesgevers kunnen bij hun lesvoorbereiding gaande-
weg terugvallen op een collectie digitaal lesmateriaal; - het digitale aspect trekt leerlingen aan en werkt acti-
verend; - leerlingen worden technologisch vaardiger; - enz.
De kost van een digibord kan echter oplopen tot 3.000 euro. De oplossing: maak je eigen digibord! Als je over een beamer beschikt, kan je aan de hand van dit boek voor 15 tot 50 euro zelf een eenvoudig, maar volledig werkzaam elektronisch bord maken. Er is geen prak- tische voorkennis nodig. Het boek is zo opgevat dat iedereen zonder al te veel kopzorgen een goed resul- taat bereikt.
Het boek richt zich in eerste instantie naar leerkrachten uit het kleuter-, lager en secundair onderwijs, evenals naar lesgevers in hogescholen en universiteiten. Maar ook wie niet in het onderwijs staat en zijn of haar pre- sentaties een interactieve meerwaarde wil geven, kan met het boek aan de slag.
GEERT CALLEBAUT is sociaal agoog en werkt als lector aan de lerarenopleidingen van de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven in Aalst. Hij is er verbonden aan de expertisecel ¿Onderwijs¿. Hij verdiept zich in het gebruik van digitale borden in het kleuter- en het lager onderwijs. Zijn betrachting is om in zoveel mogelijk klaslokalen digitale leertechnologie op een goedkope en transparante wijze ingang te laten vinden.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Geert Callebaut
UitgeverijAcco, Uitgeverij
ISBN9789033483042
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's107
Verschijningsdatum
Afmetingen200 x 135 x 8 mm.
Gewicht151 gr.  

Recent bekeken producten