Mam, vertel eens

Elma van Vliet • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 16,00

Overal elders € 20,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
De laatste bestelling was 2 dagen geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Geef dit boek cadeau, en krijg het met waardevolle verhalen weer terug!

Met deze herziene uitgave van Mam, vertel eens geef je een ultiem cadeau: je belangstelling. Je geeft aan dat je alles wilt weten van het levensverhaal, de herinneringen, dromen en wensen van je moeder. Door de boeiende, leuke en onverwachte vragen in het boek in te vullen ontstaat er een uniek en persoonlijk boek. Nadat je moeder het boek heeft ingevuld geeft ze het weer terug aan jou. Zo is er altijd een blijvende herinnering.

Elma van Vliet gelooft dat communicatie een van de meest belangrijke onderdelen is in deze tijd waarin iedereen het altijd druk heeft, en we te weinig tijd maken om te luisteren en te praten over de dingen die echt belangrijk zijn. “De boeken maken iets los bij mensen waardoor gesprekken op gang komen. Dat beschouw ik als het grootste compliment van mijn werk.â€


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een liefdevolle manier om je moeder nog beter te leren kennen en blijvende herinneringen een waardige plek te geven.

Elma van Vliet schreef ‘Mam, vertel eens’ voor haar eigen moeder toen die ziek was. Alle vragen die Elma aan haar moeder wilde stellen, over grote en belangrijke zaken maar juist ook over kleine, mooie momenten, heeft ze in het boek gezet en aan haar moeder gegeven met de vraag het boek weer terug te geven. In de introductie staat: “Het is de bedoeling dat je het boek volgeschreven teruggeeft aan degene van wie je het hebt gekregen.” Wat een ontzettend mooi idee! Je toont op die manier niet alleen dat je belangstelling hebt, maar vooral dat je de herinneringen ook wilt bewaren op een mooie plek. Een prachtige, liefdevolle manier om je eigen moeder te laten terugdenken aan al die unieke momenten uit haar leven, waarover je met haar kunt praten en vooral: om er samen veel plezier aan te beleven.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Elma van Vliet
UitgeverijSpectrum
ISBN9789000344581
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
SerieVertel eens
Afmetingen248 x 181 x 19 mm.
Gewicht653 gr.

Recent bekeken producten