Management in zesvoud

B. Lievers • Paperback

€ 24,00

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Veranderen: waarom en hoe? Het verandermodel van Lievers en Lubberding wordt verbeeld door een kubus: elk van de zes vlakken is een hoofdaspect van veranderen. Toepassing van het model leidt tot een heldere onderbouwing van een organisatieverandering en tot input voor competentiemanagement.

Dit boek is geschikt voor zowel profit- als non-profitorganisaties. Het gaat in op de verantwoordelijkheden en de problemen van de manager in tijden van verandering. Niet theoretisch, maar rechttoe-rechtaan, praktijk- en
resultaatgericht, met duidelijke schema`s, nuttige casusbeschrijvingen en direct toepasbare verandertools.

Aan de orde komen vragen als: Wat is precies het bestaansrecht van (het deel van) de organisatie waarvoor ik verantwoordelijk ben? Hoe overbrug ik de kloof tussen wens en werkelijkheid? Welke veranderingsinstrumenten zet ik in, en in welke fase?

Organisatieverandering is een proces waarbij veel en uiteenlopende mensen betrokken zijn, en waarbij consensus meestal ontbreekt. Management in zesvoud is speciaal geschreven voor jonge en aankomende managers. Het helpt hen in dit complexe proces hun koers te bepalen en hun doelen te bereiken.

Details:

Auteur(s)B. Lievers
UitgeverijUitgeverij Boom, Nelissen
ISBN9789024417094
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's153
Verschijningsdatum
SeriePM-reeks
Afmetingen235 x 150 x 10 mm.
Gewicht273 gr.

Recent bekeken producten