Meester Pompelmoes

Hans Andreus • Hardcover

€ 22,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jubileum editie - van bijna 200 pagina´s, op ruim formaat, met de mooiste Pompelmoesverhalen van Hans Andreus - ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Meester Pompelmoes.

Met meer dan 70 tekeningen in kleur van Charlotte Dematons en een voorwoord van de bekende schoolmeester, kinderboekenschrijver en kinderboekenambassadeur Jacques Vriens.

Ken je Meester Pompelmoes niet? Die meester met zijn oude fluwelen jasje en zijn dikke buik? Dan moet je hem gauw leren kennen, want hij is echt wel bijzonder. Een tikje ouderwets, echt zo iemand die alles wil weten en in zijn vrije tijd uitvinder is. Een aardige meester ook, al is hij wel streng. Hij woont in een groot oud huis, samen met zijn huisdieren Joachim de Geleerde Kater en de Fleurige hond. Maar het meest bijzonder aan Meester Pompelmoes is dat hij kan toveren - en welke meester kan dat tegenwoordig nog?
Dit boek staat vol avonturen van Meester Pompelmoes. Hans Andreus schreef ze lang geleden op, maar ze zijn nog altijd even grappig en spannend. Een aantal verhalen is afkomstig uit het boek Meester Pompelmoes en de mompelpoes, dat in 1969 werd bekroond als ´Het beste kinderboek´.

´Een beetje sprookje, een snufje avontuur, een snippertje echtheid en een lepeltje dromen vormen tezamen het recept voor een heerlijk voorleesboek...´
(De Tijd, 1968)

Details:

Auteur(s)Hans Andreus
IllustratorCharlotte Dematons
UitgeverijUitgeverij Holland
ISBN9789025112431
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's192
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen254 x 206 x 24 mm.
Gewicht958 gr.  

Recent bekeken producten