Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven

Hans Veelers • Paperback

€ 25,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Je hebt je diploma Manager/ondernemer horeca behaald...en dan? Bij leidinggeven aan een bedrijf of vestiging komt veel kijken. Naast aandacht voor kennis is er daarom in het lesmateriaal van Tendens Ondernemer Horeca veel aandacht voor de beroepscompetenties. Kenmerkend voor de methode Tendens Ondernemer Horeca zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigehden en gedrag geleerd. Tendens Ondernemer Horeca voldoet aan het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij. In dit werkboek gaan we in op de afdelingen Conference & Banqueting en Rooms Division. Het aannemen van reserveringen komt aan bod, evenals het in- en uitchecken van gasten, service verlenen, het bewaken van de veiligheid en het maken van night audit rapportages. Ook gaat het over het ontwikkelen van arrangementen en speciale activiteiten. Digitale ondersteuning bij dit werkboek staat op de website www.tendens-oh.nl. De student vindt hier aanvullende bronnen, films, artikelen en weblinks. Ook het fictieve hotel 'Grand Hotel Zestien' wordt ingezet. In het werkboek wordt verwezen naar het theorieboek Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven (978 90 3722 883 0).

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Hans Veelers
UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037228809
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
SerieTendens
Afmetingen297 x 210 x 14 mm.
Gewicht617 gr.  

Recent bekeken producten