Mens Het geheim van het zijn

E. Bartels • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 27,96

Overal elders € 34,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Iedereen wil gelukkig zijn. En we doen er alles aan om dat te bereiken. Ondanks al onze materiële welvaart blijft er echter toch iets knagen van binnen. We zien luchtverontreiniging, onveiligheid op straat, politieke onmacht, terrorisme, vervaging van normen en waarden. We zien armoede in de derde wereld en voelen ons schuldig. We horen moslimfundamentalisten fulmineren tegen de westerse waarden en vragen ons af of ze misschien toch niet een beetje gelijk hebben.

Zijn we wel zo gelukkig? Zijn we als westerse wereld wel op de goede weg? Of stevenen we af op onze ondergang?

Auteur Eric Bartels ontvouwt in Mens – Het geheim van het zijn een uiterst prikkelende en optimistische visie, waarbij hij een gefundeerd antwoord geeft op bovenstaande vragen. Hij beschrijft welke krachten de menselijke geschiedenis voortstuwen en dat het westerse beschavingsmodel het enige model is dat de mens tot ultiem persoonlijk geluk en verlichting zal brengen.

U zult door het lezen van dit boek sterk gestimuleerd worden na te denken over uw eigen leven en uw opvattingen over de wereld om u heen. U zult een geheel nieuw perspectief ontwikkelen en met meer plezier en bewustzijn invulling geven aan uw leven.

Details:

Auteur(s)E. Bartels
UitgeverijInner Why
ISBN9789022993019
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's507
Verschijningsdatum
Afmetingen242 x 167 x 42 mm.
Gewicht974 gr.  

Recent bekeken producten