Middernacht 9 - Corinne

Lara Adrian • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Middernacht 9 - Corinne is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wat Vijftig tinten grijs betekende voor het romantische genre, betekenen de boeken van Middernacht voor het fantastische genre.

MIDDERNACHT

Corinne Bishop heeft het op haar achttiende helemaal voor elkaar. Ze is jong, mooi en haar adoptieouders zijn stinkend rijk. Maar haar hele wereld wordt in één klap op zijn kop gezet als ze wordt ontvoerd door de kwaadaardige vampier Dragos.

Na jaren in gevangenschap te hebben geleefd, wordt Corinne gered door de Broederschap, een groep vampiers die de wereld beschermt tegen Dragos en zijn volgers.

Broederschap-vampier Hunter krijgt de opdracht om Corinne te beschermen, maar hij is vastbesloten om eerst wraak te nemen op zijn voormalige meester. Hij zal alles op alles zetten om Dragos' schrikbewind een halt toe te roepen - zelfs als hij daardoor Corinne's hart zal breken.

Lara Adrian behaalde wereldwijd enorme successen met haar romantische vampierromans, waaronder meerdere New York Times en Publishers Weekly bestsellers. De Middernacht-boeken verschijnen in meer dan 15 landen en zijn in Europa al 5 miljoen keer verkocht.

Details:

Auteur(s)Lara Adrian
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Ellis Post-Uiterweer, Marion Drolsbach
ISBN9789024566051
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
SerieMiddernacht
Afmetingen210 x 135 x 29 mm.
Gewicht425 gr.  

Recent bekeken producten