Mijn liefste - grote letter uitgave

Louisa Young • Hardcover

€ 48,00

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Terwijl de Engelse jongemannen Riley Purefoy en Peter Locke tijdens de Eerste Wereldoorlog strijden voor hun vaderland en hun leven, en ervoor moeten vechten niet gek te worden in de loopgraven van Vlaanderen, doen Julia Locke, Nadine Waveney en Rose Locke aan het Britse thuisfront wat ze kunnen om de voortkruipende en onzekere tijd enigszins draaglijk te maken.
Elke dag doorloopt Julia uitgebreide schoonheidsrituelen om zich voor te bereiden op de terugkeer van haar geliefde echtgenoot. Nadine en Riley, nog maar achttien jaar oud als de oorlog begint en ook al belast met de nodige eigen problemen, zijn er vooral op uit om beloftes aan elkaar waar te maken.

En vrouwen als Rose? Wat gebeurde er met traditioneel opgevoede jongedames die alle hoop op een huwelijk verloren, omdat een complete generatie jongemannen door de oorlog werd weggevaagd? Met een genadeloos plot dat zich tussen Ieper, Londen en Parijs afspeelt, is Mijn liefste een diep ontroerende, bewogen en briljante roman die de herinnering oproept aan Ian McEwans Atonement (Boetekleed).

Details:

Auteur(s)Louisa Young
UitgeverijGrote Letter Bibliotheek
ISBN9789036430319
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's612
Verschijningsdatum
Afmetingen228 x 162 x 60 mm.
Gewicht1189 gr.  

Recent bekeken producten