Minder werken meer verdienen

Olaf Rutten • Hardcover

€ 19,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Minder werken meer verdienen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Veel ondernemers verlangen naar VRIJHEID, voor zichzelf werken, je eigen ding doen, eigen baas zijn. In de praktijk valt dat niet mee, de onderneming kan zo'n handenbinder worden dat het gevoel van vrijheid ver te zoeken is.

Waar gaat het nu echt om bij het ondernemen? Wat is het wezenlijke in onszelf dat ons doet verlangen naar een eigen zaak? Waarom doen we het? Hoe kunnen we in vrijheid succesvol ondernemen?

Volgens Olaf Rutten kunnen we door gebruik te maken van eeuwenoude wijsheden minder gaan werken en toch meer verdienen. Als ondernemer heeft hij dit zelf in de praktijk toegepast en zich verwonderd over de positieve resultaten die geboekt werden. Dit boek is bedoeld als een aanmoediging om uw eigen organisatie te verbeteren; praktisch, helder en eenvoudig.

Olaf Rutten (1963) is zijn levenlang al ondernemer. Het heeft hem rijk gemaakt en niet alleen materieel. Nu is hij als directeur van Sharpen Your Business bv verantwoordelijk voor het opleiden en coachen van ondernemers. Dit alles met als doel om lichter te ondernemen en daarbij tevens betere financiële resultaten te boeken.

Details:

Auteur(s)Olaf Rutten
IllustratorEdith Buenen
UitgeverijUitgeverij Dialoog
ISBN9789025960551
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's136
Verschijningsdatum
Afmetingen250 x 170 x 16 mm.
Gewicht452 gr.

Recent bekeken producten