Miss Verstand

Astrid Harrewijn • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Miss Verstand is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Alles lijkt kinderpsychologe Iris voor de wind te gaan. Het leven knipoogt vrolijk naar haar. Ze heeft een nieuwe praktijkruimte in Den Haag, een sociaal leven met leuke vrienden en dan wordt ze ook nog eens gevraagd als deskundige voor een televisieprogramma.
Maar als Iris een groot familiegeheim ontdekt, gaat alles wankelen. Ellende kruist haar pad. Iris lijkt zich er dapper doorheen te slaan, maar als ze ook met de liefde de degens moet kruisen, kan ze niet zonder de hulp van haar beste vriendinnen Lein en Didi.

Miss Verstand is het slotdeel van het drieluik over Didi, Lein en Iris, drie hartsvriendinnen die lief en leed met elkaar delen.

'Astrids hoofdpersonen zijn hartverwarmend en innemend.' Chicklit.nl

Astrid Harrewijn is de grootste feelgood auteur van Nederland. Haar romans zitten vol humor en vaart. In haar boeken schrijft Astrid over Nederlandse vrouwen en vooral over hoe ze alle bordjes in de lucht houden.

Reviews & recensies

Het derde deel in de Miss-reeks. Een familiegeheim en de zoektocht naar de ware liefde.

Astrid Harrewijn staat altijd garant voor een heerlijke leeservaring. Ze schrijft voor een breed publiek en weet de levens van haar personages te schetsen met heel veel humor en een ietwat scherp, realistisch randje. Miss Verstand is het slotdeel in het drieluik over de drie vriendinnen Didi, Lein en Iris. In dit boek staat Iris centraal. Alles lijkt haar voor de wind te gaan. Ze is kinderpsycholoog met een nieuwe praktijkruimte in Den Haag, heeft een druk sociaal leven en ze wordt gevraagd als deskundige voor een televisieprogramma. Dan ontdekt ze een groot familiegeheim dat alles aan het wankelen brengt. Iris lijkt zich er dapper doorheen te slaan, maar als ze ook met de liefde de degens moet kruisen, kan ze niet zonder de hulp van haar beste vriendinnen. Astrid heeft met dit boek weer een lekker feelgood boek afgeleverd en een mooi slot van deze leuke reeks!

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • meeslepende romans over familiegeheimen
  • grappige boeken

Details:

Auteur(s)Astrid Harrewijn
UitgeverijSijthoff
ISBN9789021807034
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 140 x 29 mm.
Gewicht473 gr.  

Recent bekeken producten