Moskou Noir; de poppenspeler

Camilla Grebe, Paul Leander-Engstrom • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,00

Overal elders € 12,50

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 01-03-2017

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zakenman Tom Blixen heeft Zweden verruild voor Moskou en werkt bij de invloedrijkste bank van Rusland. Als zijn leiding gevende Rebecka wordt gepasseerd bij het verzoek een deal te begeleiden, kan Tom zijn geluk niet op. Zijn nieuwe cliënt is Ruslands grootste oliemaatschappij, geleid door de zeer machtige en gevaarlijke oligarch Boris Romanov. Al snel wordt Tom meegevoerd in het decadente nachtleven van Moskou en raakt hij verstrikt in een spiraal van samenzweringen en geweld. Als zijn beste vriend wordt vermoord, voelt Tom zich verantwoordelijk voor diens vrouw en dochter: zijn ex-geliefde Olga en de zesjarige Ksenia. Langzaamaan bloeit er tussen hem en Olga iets moois op, maar dat wordt verstoord door een desastreus ongeluk. Terwijl Tom op onderzoek uitgaat naar de ware toedracht van het ongeluk, merkt hij dat niet alleen zijn eigen leven maar ook dat van Ksenia gevaar loopt.

Grebe & Leander-Engström hebben een ijzingwekkend spannende thriller geschreven, die een fascinerende inkijk in de jetset van Moskou geeft. De poppenspeler is deel een in de Moskou Noir-trilogie.

Dit boek in de pers

De poppenspeler grijpt je vast en laat je niet meer los. De schrijfstijl met een rustige opbouw maar constante onderliggende spanning is vergelijkbaar met andere Scandinavische thrillerauteurs als Stieg Larsson. Leander-Engström en Grebe zijn een goed team. De kracht van het verhaal ligt hem onder andere in de menselijke personages. Niemand is perfect en iedereen is beïnvloedbaar voor corruptie. En, mensen gaan over lijken voor geld, heel veel geld  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Camilla Grebe, Paul Leander-Engstrom
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026328848
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's357
Verschijningsdatum
SerieMoskou Noir-trilogie
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten