Multipele sclerose in beeld

• Paperback

€ 49,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Multipele sclerose (MS) is de meest voorkomende neurologisch aandoening op de jongvolwassen leeftijd leidend tot blijvende invaliditeit. In het afgelopen decennium zijn de mogelijkheden om MS te behandelen sterk toegenomen. Met de toename van de behandelmogelijkheden worden ook de afwegingen die gemaakt moeten worden ten aanzien van bijvoorbeeld het starten van medicatie, het monitoren van de bijwerkingen en het veranderen of stoppen van de medicatie complexer.

MS in beeld is geschreven door medisch professionals,betrokken bij de geneeskundige zorg van patiënten met MS. In de 25 patiëntbeschrijvingen worden diverse aspecten besproken: van diagnose tot multidisciplinaire netwerken, van eenvoudige behandelingen tot complexe bijwerkingen. MS in beeld geeft een illustratie van de praktische problemen en dilemma's van de dagelijkse MS-zorg.

Het eerste deel van het boek bevat de patiëntpresentaties en de vragen. De antwoorden en de verdere uitwerking hiervan zijn in het tweede deel terug te vinden.

Details:

UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031399147
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen211 x 136 x 10 mm.
Gewicht194 gr.  

Recent bekeken producten