Nachtfilm

Marisha Pessl • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Nachtfilm is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In het boek `Nachtfilm van Marisha Pessl wordt de jonge, mooie Ashley Cordova op een koude oktoberavond dood gevonden in een verlaten pakhuis in Manhattan. Het lijkt alsof ze zelfmoord heeft gepleegd, maar onderzoeksjournalist Scott McGrath vermoedt dat er meer aan de hand is. Hij volgt de familie Cordova al jaren, en is geobsedeerd door Stanislas Cordova, beroemd filmregisseur en de vader van Ashley. Vastbesloten het mysterie rondom Ashleys dood te ontrafelen gaat McGrath op onderzoek uit. Een speurtocht langs een inrichting, duistere nachtclubs en onderwereldfiguren volgt, totdat het wel lijkt alsof McGrath zich in een film van Cordova bevindt Is hij het volgende slachtoffer? Het boek `Nachtfilm van Marish Pessl was Leestip bij `De Wereld Draait Door : `Bijzonder boek, zowel een roman als een thriller. Surrealistisch en spooky.

Dit boek in de pers

Duivels verslavend.  
Knack  

Gelukkig is de gang der dingen soms aandoenlijk logisch: zeven jaar na haar droomdebuut, ‘Calamiteitenleer voor gevorderden’, levert Marisha Pessl simpelweg een droomopvolger af.  
Humo  

Vol suspense en met een inventieve plot.  
Het Parool  

De verrassende plot is indrukwekkend. Pessl wordt vergeleken met Donna Tartt, maar bewijst met Nachtfilm dat dit vooral een compliment is voor mevrouw Tartt.  
Elsevier  

Dit boek is alles: scary, diepzinnig, filmisch.  
Linda  

Pas op: dit boek is verslavend.  
RED  

Nachtfilm is volgens het boekje een thriller, maar leest als literaire puzzel. Nog meer dan haar generatiegenoot Jonathan Safran Foer bijvoorbeeld flirt het werk van Pessl tussen fictie en werkelijkheid. Het is dan ook altijd haar sterkte geweest: omschrijven is haar kunst.  
CUTTING EDGE  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over moord
  • thrillers over zoektochten

Details:

Auteur(s)Marisha Pessl
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026328831
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen228 x 151 x 38 mm.
Gewicht965 gr.

Recent bekeken producten