National Geographic Reisgids Barcelona

Damien Simonis • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 17,59

Overal elders € 21,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wereldwijd nemen experts van National Geographic een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van een land. Dankzij National Geographic Reisgidsen kan hun ervaring de jouwe worden.

Je reis indelen, beknopte kennismaking met Barcelona, zodat je je reis op je eigen wensen en interessegebieden kunt afstemmen.
Ervaar unieke belevenissen, waaronder heerlijke tapas proeven, flamencodansen, een wedstrijd in Camp Nou bijwonen en de voetstappen van de jonge Picasso volgen.
Insider tips van de schrijvers en fotografen van National Geographic, maar ook van plaatselijke deskundigen, over hun favoriete plekjes, praktische zaken en veel meer.
Wandelingen en autotochten, voorzien van duidelijke kaartjes, waaronder wandelingen door Romeins Barcelona, over La Rambla en langs de modernistische herenhuizen.
Excursies buiten de gebaande paden, zoals een bezoek aan Colonia Güell, het Museu Egipci de Barcelona en wijn proeven in de Penèdes.
Niet missen, bij elk hoofdstuk vind je verwijzingen naar nadere informatie over sterk aanbevolen bezienswaardigheden en activiteiten.
De prachtige kleurenfoto’s en gedetailleerde kaarten maken het eenvoudig te kiezen, je reis uit te stippelen en overal het mooiste te zien.

Details:

Auteur(s)Damien Simonis
UitgeverijKosmos Uitgevers
Vertaler(s)Dirk van Beek, Nicole Seegers, Ger Boer
ISBN9789021559537
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
SerieNational Geographic reisgidsen
Afmetingen214 x 134 x 19 mm.
Gewicht544 gr.  

Recent bekeken producten