Niederlandisch für Selbststudium - Pakket

Hinke van Kampen, Ruud Stumpel, Willy Hemelrijk • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 47,98

Overal elders € 59,98

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Niederländisch fürs Selbststudium is een taaltraining Nederlands voor Duitstaligen. De voertaal in het boek is Duits. De training richt zich vooral op het leren communiceren in het Nederlands en is zowel geschikt voor zelfstudie als voor lessen in groepsverband. De twee begeleidende audio-cd's bevatten ca. 70 dialogen over alledaagse situaties en een groot aantal uitspraakoefeningen. De taaltraining leidt op tot niveau A1/A2 van het Europees referentiekader van talen.

Aansluitend bij het basisboek Niederländisch fürs Selbststudium is er het Nederlands voor zelfstudie - Werkboek, dat voortbouwt op de kennis van het Nederlands die in het basisboek is verworven en dat geheel in het Nederlands is geschreven. Het bevat heel veel gevarieerde, praktische oefenstof waarmee de cursist zijn vaardigheid in het Nederlands verder kan verbeteren.

Prisma biedt nu tijdelijk het basisboek Niederländisch fürs Selbststudium plus het aansluitende Nederlands voor zelfstudie - Werkboek als aantrekkelijk geprijsde bundel: van 1 juli tot eind 2013 betaalt u geen 59,98, maar slechts 49,99 per pakket.

Details:

Auteur(s)Hinke van Kampen, Ruud Stumpel, Willy Hemelrijk
UitgeverijPrisma
ISBN9789000324880
TaalNederlands
Aantal delen2
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's544
Verschijningsdatum
Afmetingen254 x 192 x 32 mm.
Gewicht1229 gr.

Recent bekeken producten