Niemand zeggen

Karen Rose • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Niemand zeggen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Karen Rose schreef een nieuwe meesterlijke thriller: 'Niemand zeggen'. Voor de fans van Tess Gerritsen en Karin Slaughter.

De enige uitweg die Mary Grace Winters ziet om een gewelddadig huwelijk te ontvluchten, is het in scène zetten van haar eigen dood en die van haar zoon Tom.
Voorzien van een nieuwe identiteit, in een nieuwe stad, heeft ze als Caroline Stewart een solide leven opgebouwd. De nachtmerrie die ze negen jaar geleden verliet raakt steeds verder op de achtergrond. Ze lijkt er zelfs in te slagen een liefdesrelatie op te bouwen met Max Hunter, hoogleraar aan de universiteit waar ze werkt. Maar wanneer haar verleden zich openbaart en haar man haar op het spoor is, realiseert ze zich dat hij niet zal rusten voordat hij haar - en alles en iedereen om haar heen - vernietigd heeft...

Dit boek in de pers

De thrillers van Karen Rose bezorgen je hartkloppingen.  
Publishers Weekly  

De perfecte mix van thriller en romantiek.  
The New York Times  

Karen Rose bezorgt je koude rillingen.  
TESS GERRITSEN  


Reviews & recensies

Een heerlijke thriller die je in één ruk uitleest!

Het verhaal begint 9 jaar terug, wanneer Mary Grace Winters in elkaar geslagen in het ziekenhuis belandt. 'Van de trap gevallen', zal ze de dokter wijsmaken. Maar ze weet wel beter: haar man, agent Rob Winters, heeft haar voor de zoveelste keer zwaar mishandeld. Ze ligt hulpeloos, verlamd in het ziekenhuis terwijl haar zoon nog bij hem is. Op dat moment neemt ze een besluit: ze ontvlucht haar huwelijk en neemt haar zoon mee. Mary Grace begint een nieuw leven in een nieuwe stad, onder een nieuwe naam. Al die tijd weet Rob van niks: of zij en z'n zoon nog leven en zo ja, waar ze zijn. Tot hij op een dag een teken van leven vindt en zijn klopjacht start. In 'Niemand zeggen' wisselen korte passages, met telkens locatie en dag erbij, elkaar af, waardoor het verhaal een hoog tempo heeft. Het leven van Mary - nu Caroline - en Rob speelt zich in het begin nog op een veilige afstand van elkaar af, maar die afstand wordt steeds kleiner. Het is nagelbijtend toekijken hoe Rob steeds dichterbij komt. Een heerlijke thriller die je in één ruk uitleest!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over een nieuwe identiteit
  • angst en bedreiging

Details:

Auteur(s)Karen Rose
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Hans Verbeek
ISBN9789026139635
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's416
Verschijningsdatum
Afmetingen230 x 151 x 37 mm.
Gewicht669 gr.

Recent bekeken producten