Noodzakelijk, maar niet voldoende

Eliyahu M. Goldratt • Paperback

€ 29,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Noodzakelijk, maar niet voldoende is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In deze vierde businessroman van Eli Goldratt zien we hoe het management van een groot ERP-softwarehuis worstelt met de enorme druk die er door de beurs op hen gelegd wordt. Groeien met 40%, elk jaar opnieuw. Hoe is die groei vol te houden terwijl de markt van grote prospects verzadigd begint te raken? Problemen genoeg: implementaties worden complexer, de responstijd wordt langer, het aantal bugs in de software neemt toe in plaats van af. Dan wordt Scott, de directeur van het ERP-software-bedrijf op het matje geroepen bij een van zijn grootste klanten: de 'return on investment' van het ERP-systeem is onvoldoende. Via een onderzoek en bezoeken bij hun meest tevreden klant komen ze erachter waar ze de oplossing moeten zoeken.
Noodzakelijk, maar niet voldoende beschrijft perfect de problemen van de zeepbelcultuur die door overspannen verwachtingen van de beurs is ontstaan rond hightech bedrijven. Een absolute aanrader voor iedereen die kapitalen heeft uitgegeven of gaat uitgeven aan de implementatie van IT-systemen.
Eliyahu M. Goldratt is een van de meest vooraanstaande managementfilosofen van dit moment en wordt internationaal erkend als baanbreker in de ontwikkeling van nieuwe managementconcepten en -systemen.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Eliyahu M. Goldratt
UitgeverijSpectrum
Vertaler(s)N. Goinga
ISBN9789027445452
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's240
Verschijningsdatum
SerieVantoen.nu
Afmetingen235 x 155 x 15 mm.
Gewicht416 gr.  

Recent bekeken producten