Oefeningen bij deskundig hulpverlenen

G. Egan • Paperback

€ 18,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

"Dit boek van de amerikaanse psycholoog Gerard Egan behoort sinds het verschijnen van de nederlandse versie in 1980 tot de klassieke titels voor de beroepsopleiding van agogische vakken.
Ook daarvoor werd Egan¿s boek in de oorspronkelijke editie (The Skilled Helper) al veel gebruikt.

De auteur bouwt in zijn werk systematisch een beeld op van de vaardigheden waar het op aan komt in het hulpverleningsproces. Vaardigheden die ieder van ons in meer of mindere mate bezit en van tijd tot tijd aanwendt, maar die bij uitstek tot de kundigheid van de professionele hulpverlener behoren.
In de eerste editie van zijn ¿Deskundig hulpverlenen¿ onderscheidde Egan fasen in het hulpverleningsproces, die telkens andere eisen stellen, zowel aan de hulpverlener als aan de hulpvrager. Om de noodzakelijke vaardigheden makkelijker te kunnen aanleren, ontwierp Egan een hulpverleningsmodel, waarmee een brug werd geslagen tussen theorie en praktijk.
In deze grondig herziene versie van ¿Deskundig hulpverlenen¿ wordt het hulpverleningsmodel nader uitgewerkt en uitgebreid met nieuwe gegevens.
De oefeningen zijn bedoeld om de vaardigheden van het ontwikkelingsmodel, zoals in ¿Deskundig hulpverlenen¿ omschreven, in de praktijk om te zetten.
"

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)G. Egan
UitgeverijGorcum, Koninklijke Van
ISBN9789025500153
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's124
Verschijningsdatum
Afmetingen276 x 206 x 9 mm.
Gewicht379 gr.  

Recent bekeken producten