Omnibus - Familieband - Hoop is een geschenk - Sprong in het diepe

Danielle Steel • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Familieband
Annie Ferguson is een succesvol architect met een mooi huis en een lieve vriend. Maar wanneer haar zus met haar man omkomt bij een vliegtuigongeluk, krijgt ze plotseling de verantwoordelijkheid voor drie kleine kinderen.

Hoop is een geschenk
In dit persoonlijke memoir beschrijft Danielle Steel haar ervaringen als vrijwilliger in de daklozenhulpverlening van San Francisco. Door 's nachts zelf de straten op te gaan gaf zij de daklozen een sprankje hoop te midden van een uitzichtloos bestaan. Sprong in het diepe Als Marie-Ange haar beide ouders door een tragisch ongeval verliest, wordt ze naar haar oudtante in Amerika gestuurd. Op haar 21e krijgt ze eindelijk de kans naar Frankrijk terug te keren. Daar is niet alles wat het lijkt...

Danielle Steel heeft van haar 90 romans ruim 750 miljoen exemplaren verkocht in zo'n 50 verschillende landen. Meer dan 20 van haar boeken zijn verfilmd voor televisie en haar romans staan steevast in de bestsellerlijst van The New York Times.
www.daniellesteel.com
'De koningin van de smulromans.' Cosmopolitan
'Met de boeken van Danielle Steel is wegdromen gegarandeerd.' Loretta Schrijver, ECI

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Voordeel leestip: Drie heerlijke Steel-romans in één uitgave!

Danielle Steel-fans kunnen hun hart ophalen met deze meeslepende en inspirerende verhalen zoals alleen de koningin van de feelgood-romans die kan schrijven. In Familieband krijgt succesvol architect Annie Ferguson van de ene op de andere dag de verantwoordelijkheid voor drie kleine kinderen wanneer haar zus met haar man omkomt bij een vliegtuigongeluk. In Hoop is een geschenk beschrijft Danielle Steel haar eigen betrokkenheid bij daklozen in San Francisco die ze ’s nachts op straat een hart onder de riem steekt. En in Sprong in het diepe verliest Marie-Ange haar beide ouders door een tragisch ongeval en wordt ze naar haar oudtante in Amerika gestuurd. Pas op haar 21ste keert ze eindelijk terug naar Frankrijk. Maar daar is niet alles wat het lijkt... Méér dan 650 pagina’s romantiek, hartstocht en drama in één heerlijke uitgave, Steel op haar best dus!“ Met de boeken van Danielle Steel is wegdromen gegarandeerd.” - Loretta Schrijver.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Danielle Steel
UitgeverijLuitingh-Sijthoff
Vertaler(s)Els van Son, Marjolein van Velzen, Karin Breuker
ISBN9789021016047
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's688
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 139 x 50 mm.
Gewicht778 gr.

Recent bekeken producten