Ondersteuning bieden bij het bereiden van de maaltijd

  • Nederlands
Tijdens deze beroepstaak staat het ondersteunen bij het bereiden van de maaltijd centraal. In de cursus leert de student wat er wordt verstaan onder gezonde voeding en hoe je als helpende een zorgvrager daarover kunt adviseren. Ook leert de student hoe je hygiënisch werkt bij het bereiden van voedsel, welke diëten er zijn en wat deze inhouden. Tijdens het project maken de studenten een draaiboek voor het bereiden van een warme maaltijd en gaan deze maaltijd daadwerkelijk klaarmaken. Ook worden er tijdens de training belangrijke vaardigheden getraind die horen bij het bereiden van de maaltijd. Denk hierbij aan het werken met een gaskookstel en afwassen met een afwasstraat. Toetsbare producten: weekmenu en draaiboek. Deze beroepstaak bevat de volgende onderdelen: - Cursus - Project - Training - BPV (online).
14,50
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
14,50
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Uitgeverij : Edu'actief
  • ISBN : 9789037205909
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Verschijningsdatum : 05-07-2011
  • Afmetingen : 297 x 209 x 6 mm.
  • Gewicht : 278 gr.