Ondersteuning bieden bij het bereiden van de maaltijd

• Paperback

€ 12,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tijdens deze beroepstaak staat het ondersteunen bij het bereiden van de maaltijd centraal. In de cursus leert de student wat er wordt verstaan onder gezonde voeding en hoe je als helpende een zorgvrager daarover kunt adviseren. Ook leert de student hoe je hygiënisch werkt bij het bereiden van voedsel, welke diëten er zijn en wat deze inhouden. Tijdens het project maken de studenten een draaiboek voor het bereiden van een warme maaltijd en gaan deze maaltijd daadwerkelijk klaarmaken. Ook worden er tijdens de training belangrijke vaardigheden getraind die horen bij het bereiden van de maaltijd. Denk hierbij aan het werken met een gaskookstel en afwassen met een afwasstraat. Toetsbare producten: weekmenu en draaiboek. Deze beroepstaak bevat de volgende onderdelen: - Cursus - Project - Training - BPV (online).

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037205909
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen297 x 209 x 6 mm.
Gewicht278 gr.  

Recent bekeken producten