Onderstroom

Lucy Clarke • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Onderstroom is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Onderstroom is een beklemmende thriller over een droomreis op zee die verandert in een nachtmerrie. Voor iedereen die genoten heeft van Het strand van Alex Garland en Jetset van Marion Pauw. Wanneer twee hartsvriendinnen gaan backpacken in Zuidoost-Azië om hun problemen thuis achter zich te laten, krijgen ze de mogelijkheid mee te varen op The Blue, een zeiljacht dat onderweg is van de Filipijnen naar Nieuw-Zeeland. De reis op zee is paradijselijk: de meiden zwemmen in helderblauwe lagunes en drinken cocktails onder de sterrenhemel in het gezelschap van nieuwe vrienden. Maar al snel komen ze erachter dat zij niet de enigen zijn die een verleden met zich meedragen. Dan raakt een van de vrienden vermist, op volle zee, en wantrouwen en leugens dreigen een eind te maken aan de reis. Maar sommigen zijn niet van plan dit paradijs op te geven, tegen geen enkele prijs. Onderstroom is een nagelbijtend spannende pageturner die de lezer meeneemt naar exotische eilanden en verboden liefde op een fatale zeereis waarbij niemand het jacht kan verlaten.

Dit boek in de pers

Clarke beschrijft moeiteloos het plezier en de uitdagingen van het zeilen als de bonte groep vrienden en hun onderlinge wankele evenwicht. Een geweldige thriller.  
Publishers Weekly  

Clarke schets geweldige beelden van het leven op zee en neemt de lezer mee op een emotionele reis in haar zoektocht naar de fragiele verhoudingen binnen een groep vrienden.  
Kirkus Reviews  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over vermissingszaken
  • vakanties gone wrong

Details:

Auteur(s)Lucy Clarke
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Bert Meelker
ISBN9789026334245
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's336
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 136 x 32 mm.
Gewicht486 gr.

Recent bekeken producten