Op de groei. Lekker eten begint in de buik

Sofie Dumont • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 18,00

Overal elders € 22,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vergeet die augurken, hamburgers en zuurstokken! Sofie Dumont geeft je in Op de groei 1: Lekker eten begint in de buik een resem voedzame en zeer smakelijke alternatieven voor de grillige eetwilletjes tijdens de zwangerschap. Voor elk trimester is er keuze uit soepen, snacks, sapjes, salades en volle maaltijden. Allemaal gerechten die je de voedingsstoffen geven die je lichaam en je ongeboren baby op dat moment nodig hebben.

Als je mini eenmaal klaar is voor de eerste vaste voeding, kun je inspiratie opdoen met de verrassende smaakcombinaties die Sofie voor haar eigen dochter Grace heeft bereid. De papjes evolueren mee met je kind en maand na maand komen er nieuwe ingrediënten bij die je baby nodig heeft om zich te ontwikkelen en een echte alleseter te worden.

Met Op de groei 1: Lekker eten begint in de buik wil Sofie je zwangerschap en het aanstaande ouderschap verlichten waar het kan. Vanuit haar eigen ervaring als drukbezette moeder weet ze als geen ander waar het soms kan haperen en waar oplossingen welkom zijn. En als het dan toch even niet zo lekker zit, kun je nog steeds je toevlucht zoeken tot een van de middeltjes uit de tuinapotheek.

Op de groei 1: Lekker eten begint in de buik is het eerste boek in een reeks van drie waarin Sofie Dumont tips en ideeën geeft voor lekkere en aangename eetmomenten met je kind. Later verschijnen nog:

Op de groei 2: Samen eten is lekker en leuk Toegankelijke tips en recepten om te koken voor peuters tot 3 jaar.

Op de groei 3: Samen koken zorgt voor lekkerbekken Haalbare en gevarieerde recepten om samen te koken met je opgroeiende kleuters van 3 tot 6 jaar en ouder.

Dit boek in de pers

Vergeet die augurken, hamburgers en zuurstokken! Sofie Dumont geeft je in 'Op de groei 1: Lekker eten begint in de buik' een resem voedzame en zeer smakelijke alternatieven voor de grillige eetwilletjes tijdens de zwangerschap.  
DE ZONDAG  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Lekker eten begint in de buik

Ben je zwanger en heb je een onstilbare trek in snacks en snoepgoed? Wanhoop niet langer, je redding is nabij. In deze gezonde voedingswijzer van Sofie Dumont vind je smakelijke alternatieven voor die onvoorspelbare en grillige 'eet'-behoefte tijdens je zwangerschap. Vergeet dus die augurken, hamburgers, kroketten en zuurstokken en kies uit de gezonde tussendoortjes, sapjes, salades en volle maaltijden uit Op de groei - Lekker eten begint in de buik. Die geven je de voedingsstoffen die je lichaam en je ongeboren baby op dat moment het hardst nodig hebben. Ook vind je Sofie’s ideeën voor de eerste vaste voeding voor je kindje. Smakelijke papjes die mee-evolueren met je kindje en maand na maand nieuwe ingrediënten bevatten die je baby nodig heeft om zich te ontwikkelen tot een echte alleseter. Een smakelijke, gezonde en vooral heel erg leuke voedingsgids boordevol tips en ideeën voor lekkere en aangename eetmomenten met je kind!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Sofie Dumont
UitgeverijManteau
ISBN9789022331835
TaalNederlands
Aantal delen3
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's208
Verschijningsdatum
Afmetingen244 x 198 x 24 mm.
Gewicht1016 gr.

Recent bekeken producten