Opa bouwt een monstertruck

Steve Goetz • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 11,19

Overal elders € 13,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zing mee met het stoere prentenboek Opa bouwt een monstertruck van Steve Goetz en Eda Kaban, op de melodie van het wereldberoemde lied 'Old MacDonald had a farm'.

Opa heeft een boerderij, maar naast kippen, varkens en een enkele koe heeft opa vooral grote machines. Op zijn erf staan onder andere een graafmachine, een bulldozer en een kiepwagen. Samen met oma bouwt hij namelijk een racebaan voor zijn - hoe kan het ook anders - monstertruck!

Opa heeft een boerderij
HIE-JA-HIE-JA-HO!
Met op zijn erf een... KIEPWAGEN!
HIE-JA-HIE-JA-HO!
Met een DUMP DUMP hier en een DREUN DREUN daar...

Reviews & recensies

Ontzettend leuk bedacht dit boek! Op het wereldbekende liedje ‘Old MacDonald had a farm’ heeft schrijver Steve Goetz een nieuwe tekst gemaakt. Wat je als verhaal kunt lezen, maar natuurlijk ook als liedje kunt zingen. Tenslotte kent iedereen de melodie.Opa bouwt een MONSTER Truck, en daar wil hij natuurlijk wél mee scheuren. Op de boerderij heeft hij veel ruimte en samen met alle dieren bouwen ze op het erf een ware racebaan. Dus zing maar mee: 'Opa heeft een boerderij, Hie-ja-hie-ja-ho. Met op zijn erf een graafmachine, Hi-ja-hie-ja-ho. Met een GRAAF GRAAF hier en een GRAAF GRAAF daar... Na de graafmachine volgt de voorlader, dan de bulldozer, de grondschuiver, de kiepwagen, de stoomwals en tenslotte de cementwagen. Er is zelfs een grote schans gebouwd op de racebaan. De tribune is gevuld met alle dieren en vrienden van de boerderij. Met popcorn op schoot juichen ze opa toe:"Opa bouwt een MONSTER Truck, Hie-Ja-Hie-Ja-GOOOOOOO! Wvroem! Wvroem”! De illustraties zijn kleurrijk, origineel en vooral heel stoer! Jongens smullen van dit boek, en stoere meisjes (met of zonder broers) ook.


Details:

Auteur(s)Steve Goetz
IllustratorEda Kaban
UitgeverijDe Fontein Jeugd
ISBN9789026141034
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's44
Verschijningsdatum
Afmetingen287 x 249 x 11 mm.
Gewicht505 gr.

Recent bekeken producten