Open vuur

Noel Hynd • Paperback

€ 13,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Open vuur is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Alexandra LaDuca is slim, sterk, en houdt zelfs als ze onder vuur ligt het hoofd koel. Maar wanneer ze naar Caïro reist om daar te onderzoeken wat er gebeurd is met haar vroegere mentor raakt ze gevangen in een bizar en dodelijk dubbelspel.

Om haar mentor te vinden moet Alexandra zichzelf in de onderwereld van Egypte begeven; een gemeenschap van dieven, moordenaars, spionnen en islamitische fundamentalisten. Ze raakt betrokken bij de explosieve internationale politiek van het moment, zoals de verhoudingen tussen Arabische landen en Amerika. Haar nieuwe, gedwongen partner is dubbelspion Voltaire, een van de meest schimmige en invloedrijke leden van de onderwereld in Cairo. Hynd trekt de lezer onherroepelijk deze intrigerende en ondoorgrondelijke wereld binnen en bouwt de spanning steeds verder op. Zal Alex de raadsels op tijd kunnen oplossen?

Noel Hynd is een veelgeprezen auteur van thrillers waarvan er wereldwijd miljoenen verkocht zijn. Bij Mozaïek verschenen eerder van hem de succesvolle thrillers 'Koud Vuur' en 'Spaans Vuur'.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Noel Hynd
UitgeverijMozaiek
Vertaler(s)Daniëlle Langerak
ISBN9789023993643
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's371
Verschijningsdatum
Afmetingen225 x 145 x 31 mm.
Gewicht586 gr.

Recent bekeken producten